Skip to content

Het gebeurt nog steeds dat websites of nieuwsbrieven van professionele organisaties, wanneer u ze op een smartphone of tablet bekijkt, slecht te lezen zijn. Dat vinden wij een gemiste kans. Daarom zijn alle websites van Talk Today responsive websites. Wat dat inhoud? Welk apparaat ook gebruikt wordt om uw website te raadplegen of nieuwsbrief te lezen, de inhoud past zich aan het scherm dat gebruikt wordt aan. Zo komt informatie ook professioneel over.

Zelf onderhouden van uw website

Wij bouwen websites met een toegankelijk Content Management System (CMS), waardoor u zelf eenvoudig de inhoud van uw website kunt aanpassen. Daarvoor hoeft u geen programmeringscursus te volgen. Indien gewenst kunnen wij een korte training verzorgen, zodat u meteen aan de slag kunt gaan.

Zoekmachine vriendelijk

Wij bouwen en richten uw website dusdanig in dat deze door zoekmachines als Google goed wordt gevonden en geïndexeerd.

Online formulieren

Uw website wordt standaard voorzien van online formulieren zodat bezoekers direct kunnen reageren op de inhoud van uw website. Wanneer bezoekers op uw website het formulier gebruiken, krijgt u daar direct automatisch bericht van per e-mail. Alle gegevens worden keurig voor u opgeslagen en zijn met één druk op de knop te exporteren.

Sociale media

Maakt u gebruik van Facebook, Twitter of LinkedIn? Talk Today zorgt ervoor dat uw nieuwsberichten, desgewenst, automatisch naar de social media platforms van uw keuze worden verstuurd.

Onderhouden en integreren van social media in uw mediamix is vaak een heel gedoe. Laat het over aan Talk Today die regelt dat voor u in een handomdraai.

Back To Top