Skip to content

De technologie waarmee we te maken hebben op het internet verandert voortdurend. Daarnaast speelt ook veiligheid en het beschermen van informatie in toenemende mate een rol van belang. De snelheid waarmee nieuwe ontwikkelingen en updates plaatsvinden vragen om aandacht en inspanning om uw website goed te laten blijven functioneren. Kortom: periodiek onderhoud van uw website is van het grootste belang uit het oogpunt van veiligheid en om uw website up-to-date te houden.

Bij Talk Today kunt u een jaarcontract voor het onderhoud van uw website afsluiten. Al het onderhoud aan uw website, inclusief het installeren van updates, wordt gedurende dat jaar door ons uitgevoerd.
Zonder opzegging wordt het contract stilzwijgend verlengd.
Wij zorgen dat de website optimaal functioneert en dat eventuele problemen zo spoedig mogelijk worden opgelost. Met het onderhoudscontract van Talk Today heeft u wat betreft uw website duidelijk een zorg minder.

Wilt u uw website uitbreiden of aanpassen of er een nieuwe functionaliteit toevoegen? Neem contact met ons op voor een afspraak. We bespreken dan graag uw wensen en komen bij u terug met een voorstel op maat.

 

Content Management door Talk Today

Niet iedere organisatie heeft de mensen of de tijd beschikbaar om het content management bij te houden. Denk aan het opstellen en versturen van nieuwsberichten, het versturen van uw nieuwsbrieven, het toevoegen en bewerken van tekst en beeldmateriaal of het toevoegen van artikelen en veranderen van prijzen in uw webshop.
Wanneer u het content management overlaat aan Talk Today zorgen wij ervoor dat op de afgesproken tijd de overeengekomen werkzaamheden worden uitgevoerd. Daar kunt u op vertrouwen.

Hoe werkt het?

We nemen met u de werkzaamheden door die Talk Today periodiek voor u gaat uitvoeren en doen u een voorstel voor een tarief voor de uit te voeren werkzaamheden. Vanaf dat moment hoeft u daar verder niet meer aan te denken, dat doen wij voortaan voor u.

Technisch onderhoud en het updaten van uw website is van vitaal belang voor uw bedrijfsvoering en slagvaardigheid.

Talk Today houdt uw website en webshop up-to-date.

Back To Top