Skip to content

Door het enorme aanbod van prikkels en de snelheid waarmee het leven zich afspeelt is vluchtigheid een factor waarmee we rekening moeten houden. Het is daarom belangrijk dat een website harmonisch is daar waar het gaat om vorm en inhoud. Als men uw webpagina ‘scant’ moeten tekst en beeld een eenheid vormen die de aandacht trekt en inhoudsvol is en tot actie oproept. Consistent beeldgebruik en korte bondige teksten die SEO proof zijn van belang. Ze moeten naast leesbaar vooral ook de vindbaar zijn voor de zoekmachines. Zo verhoogt u het effect van uw communicatie en het rendement van uw onderneming.

SEO teksten

SEO teksten moeten zowel voor website bezoekers als voor zoekmachines (Google) duidelijk zijn. Eerst wordt er gekeken naar titels en ondertitels, dan naar links, opsommingen en keywords. Zoekmachines willen keywords vinden paginatitels, metadata, headers en in de paginatekst. Worden deze elementen niet gevonden, dan wordt uw pagina of website niet goed geïndexeerd met als gevolg dat deze onvindbaar is voor uw doelgroep.

Relevante zoekwoorden

Keywords (zoekwoorden) zijn woorden die mensen bij een zoekmachine als Google invoeren om gericht informatie te vinden. Bij het schrijven van een SEO tekst over onderwerp “X“, is het zaak dat het keyword “X“ in de paginatitel, metadata, headers en in de paginatekst voorkomt. Hierdoor beoordeelt Google de informatie op de betreffende webpagina als relevant zodra er gezocht wordt op het betreffende zoekwoord “X“.

Talk Today zorgt dat uw boodschap bij uw doelgroep aansluit en door de zoekmachines gevonden wordt.

  • Beter doelgroepbereik door geoptimaliseerde SEO teksten
  • Scherper profiel dan de competitie door krachtige en onderscheidende teksten
  • Win vertrouwen met een relevante, eerlijke en overtuigende boodschap

Haal meer rendement uit uw boodschap door een duidelijke call-to-action

Of het om nu om het ontwerpen en onderhouden van websites gaat, het schrijven van teksten of het maken van video’s of om het coördineren en uitvoeren van uw communicatie activiteiten, Talk Today zorgt dat het voor elkaar komt.

Back To Top