Skip to content

Het webdesign vormt als grafisch ontwerp de basis van uw nieuw te bouwen website.
Dit ontwerp bepaalt de beeldvorming van uw website en is terug te vinden op elke webpagina.

Het webdesign bepaalt de grafische vormgeving en de basis-layout van de pagina’s en de logistiek binnen de website. Zo bepaalt het de plaats van de verschillende onderdelen en modules op de pagina, zoals menu, logo, nieuws en text-blokken en de verbindingen tussen de verschillende elementen. Het website design legt ook de look-and-feel in de grafische vormgeving vast, zoals: lettertype, kleurgebruik, stijlelementen (bijvoorbeeld afgeronde randen) en de afbeeldingen die worden gebruikt.

Responsive webdesign

Een responsive webdesign zorgt ervoor dat uw website of nieuwsbrief goed te lezen is en dat er eenvoudig kan worden genavigeerd onafhankelijk van het apparaat dat gebruikt wordt of grootte van het beeldscherm. Het beeld past zich automatisch aan het apparaat aan.

Bezoekers benaderen uw website met smartphones, tablets, laptops, desktops en tv’s. Deze apparaten hebben veelal verschillende beeldformaten en werken bovendien met variërende beeldverhoudingen.

Talk Today ziet het als een uitdaging om websites te ontwerpen en te bouwen die er niet alleen goed uitzien maar ook goed werken op kleine en grote beeldschermen. Wat u moet onthouden is dat op een website die door Talk Today is gebouwd uw boodschap goed overkomt ongeacht het apparaat of de grootte van het beeldscherm.

Talk Today biedt u professioneel, gebruiksvriendelijk en doelgericht website design!

Back To Top