Skip to content

Website voor impresariaat Kaptein Producties

Impresariaat Kaptein Producties gaat vol enthousiasme, energie en met een nieuwe website het vijfde seizoen in. Nadat zich begin juni 2009 de eerste artiest Martin Simek bij hun aanmeldde zag in september 2009 de eerste brochure het licht. Vanaf dat moment is rustig en zonder de haast van deze tijd doorgewerkt om een evenwichtig aanbod van artiesten op te bouwen. En zoals dat bij grotere bouwprojecten gebeurt wordt er gestaag doorgewerkt en zie je af en toe ineens een etage erbij. Met hard werken lijkt het op termijn een stevig huis te worden en als de culturele tegenwind niet te hard blaast wordt het wederom een nieuw fijn seizoen 2013-2014.

Naast muziekaanbod, uiteenlopend van americana(Jodymoon) tot swingende hammondconcerten  (Rob Mostert Hammond Group XL) en klassiek aangesneden tango (Tango Rosa Rio) vormen folk (Clementine), latin (Souldada), fado (Michon)en het prachtige repertoire van wereldzangeressen de muzikale lengte-en breedtegraden in onze stal. Hoofddoel is het vinden en ontwikkelen van repertoire dat het best past bij de muzikale kwaliteiten van artiesten. Een groep heeft het recht en misschien zelfs de plicht haar muzikale grenzen op te zoeken en haar veranderende muzikale smaak te volgen. Pas dan blijven concerten levendig en attractief.

In samenwerking met Kaptein Producties heeft Talk Today het crossmediale CMS voor het Impresariaat kunnen realiseren. Kaptein Producties heeft de ambitie om van de website een ontmoetingsplaats voor artiesten en theaters maken. Naast verschillende handige modulen is deze website voorzien van een e-mailnieuwsbrief en worden artikelen automatisch op Facebook gepubliceerd.

Om het resultaat van de website te bekijken, gaat u naar www.kapteinproducties.com

Back To Top