Skip to content

Website voor Bram Roza Festival

Ter nagedachtenis aan de dichter en kunstenaar Bram Roza is op 29 januari 2001 het initiatief genomen het toonaangevende culturele manifestatie Dichter bij de Molen in de Hoeksche Waard voort te zetten.

In 1999 en 2000 had Bram Roza op zijn geheel eigen wijze vorm gegeven aan Dichter bij de Molen. Hem komt de eer toe dat hij onderkende dat de kiem van succes van een culturele manifestatie te vinden was op het snijvlak van beeldende kunst, literatuur en muziek. Hij vond daarvoor de schitterende locatie op het gors langs het Spui bij het veer Nieuw-Beijerland-Hekelingen.

Het Bram Roza Festival is een jaarlijkse festival met een explosie aan creativiteit. Met tal van nieuwe en originele activiteiten, vaste programma-onderdelen binnen een thema/ concept. Ieder jaar betrekken we kinderen van de basisscholen bij het programma.
Eind augustus / begin september is Nieuw-Beijerland voor 10 dagen de culturele hoofdstad van de Hoeksche Waard.

De stichting was op zoek naar een eenvoudig open source CMS. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor WordPress vanwege het gebruiksgemak. Je kunt de site bekijken op www.bramrozafestival.nl

Back To Top