Skip to content

Website voor ACT Centrum Nederland

ACT Centrum Nederland is een nieuw opleidingscentrum en leidt diverse professionals op om ACT therapie, training of coaching te geven aan mensen waarvoor ze bevoegd zijn om mee te werken vanuit hun vooropleiding. De Doelgroepen zijn psychologen, psychiaters, coaches, mindfulnesstrainers, therapeuten, remedial teachers, docenten, studenten of medewerkers in de (geestelijke) gezondheidszorg.

Acceptance and Commitment Therapy is een vorm van gedragstherapie die aan het eind van de 20ste eeuw is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Steven C. Hayes.

Kern van ACT is de filosofie dat zinvolle actie het leven verrijkt en dat het vechten tegen onvermijdelijke zaken uiteindelijk ten koste gaat van een waardevol leven. Daarom leren mensen bij ACT om bewust te  handelen naar hun waarden en zaken te accepteren die ze minder kunnen beïnvloeden, zoals hun emoties en gedachten.

De vormgeving van website sluit aan bij de zusterorganisatie EMDR Centrum Nederland maar het ACT Centrum Nederland heeft voor een ander CMS gekozen. Zoals Talk Today  al in eerdere berichten heeft vermeld zijn de meeste opdrachtgevers zeer te spreken over het gebruiksgemak en bediening van de administrator in WordPress. Met name de mogelijkheden en beheer van contact en reserveringsformulier gaven de doorslag.

Nieuwe cursisten kunnen zich online aanmelden. De gehele handeling verloopt volledig automatisch via het CMS. Wanneer een nieuwe cursist zich aanmeld voor een cursus ontvangt de administratie vanuit WordPress automatisch een e-mail met de aanvraag en krijgt de nieuwe cursist een bevestiging toegestuurd. Alle aanvragen worden opgeslagen in de database. Via de administrator kunnen alle reserveringen via een duidelijke tabel worden beheerd en eventueel als Excel bestand naar uw computer worden gedownload.

Om de doelgroepen over nieuwe cursusaanbod te informeren is de nieuwe website van ACT Centrum Nederland met één druk op de knop verbonden met de Social Media accounts op LinkedIn en Twitter. Zo blijft iedereen op de hoogte.

Back To Top