Skip to content

Website Venmans Productions, Gare de Lyon

Talk Today verzorgde de website voor Gare De Lyon, een nieuw Nederlands stuk over de kracht van een verloren liefde die zich na dertig jaar opnieuw doet gelden.

Twee jonge gelieven nemen op het Gare de Lyon afscheid van elkaar. Zij stapt op de trein naar Marseille om van daaruit per boot te proberen Marokko te bereiken. Hij speelt een belangrijke rol in het verzet en voelt zich verplicht in Parijs te blijven. Aan het eind van de oorlog hopen ze elkaar op het zelfde Gare de Lyon weer te ontmoeten. Maar het leven loopt anders. Pas dertig jaar later zien zij elkaar als getrouwde mensen terug. Het weerzien is emotioneel en eindelijk wordt duidelijk waarom ze zo lang van elkaar gescheiden zijn gebleven. Hun hereniging krijgt een dramatische wending als de vrouw een onvoorstelbare ontdekking doet. Gare de Lyon is een stuk over de kracht van de liefde en over de pijn van gemiste kansen.

Deze voorstelling beleeft in de periode 16 april 2016 t/m 4 mei 2016 in Apollo First Theater een serie try- outs en wordt vervolgens gehermonteerd voor grotere zalen.Een nieuw Nederlands stuk over de kracht van een verloren liefde die zich
na dertig jaar opnieuw doet gelden.

  • Acteurs: Jette van der Meij, Bartho Braat
  • Regie: Ad de Bont
  • Auteur: Wies Venmans
  • Techniek: Jelle van der Holst
  • Producent:: Venmans Productions

Website: garedelyon.nl

Back To Top