Skip to content

Website van Martin Simek vernieuwd

Na 5 jaar voorstellingen in de Nederlandse theaters moest het er dan toch van komen: een website met actuele informatie over de voorstellingen van Simek, over zijn plannen voor de toekomst, met de nieuwste cartoons en met af en toe een rake uitspraak of een actueel filmpje. De site is te vinden via – niet geheel verrassend: –www.martinsimek.nl

Het seizoen 2013-2014 sluit Martin af met twee voorstellingen op 11 en 18 mei a.s.. De eerste in Theater Bouwkunde in Deventer vormt de afsluiting van een korte reeks onder de titel Vrijheid. Simek ontvangt zijn publiek ditmaal niet in een radio-uitzending of op t.v. maar op de planken, associeert vrijelijk op door de zaal aangedragen suggesties.

De serie Cartoonist die in totaal 56 keer speelde in twee seizoenen wordt afgesloten in Veenendaal op 18 mei a.s.. Beide voorstellingen zijn matinees.

In het nieuwe theaterseizoen 2014-2015 speelt Simek met name in de maanden maart, april en mei 2015 zijn nieuwste productie Enkelspel, geheel en al gewijd aan al zijn verhalen over tennis, ontmoetingen met ingewikkelde ego’s, krachtpatsers en andere gevoelige mensen. De tenniswereld kan zich opmaken voor een krachtige match in de theaters.

Back To Top