Skip to content

Nieuwe meertalige website Trans2000 Logistics

Trans2000 Logistics is een expeditiebedrijf en timmert al geruime tijd aan de weg. Daarvoor waren zij ook al decennialang actief op het terrein van transport en logistiek. Of dat nu om wegvervoer, multimodaal transport, geconditioneerd transport of het vervoeren van lading als zee- of luchtvracht gaat, Trans2000 Logistics zorgt dat de klus wordt geklaard.

Wereldwijd vervoer van goederen van A naar B, dat is hun kernactiviteit. Het grootste gedeelte van de ladingen die zij voor hun klanten vervoeren gaat via wegtransport, maar als het nodig is, nemen zij ook het vervoer van lucht- en zeevracht voor onze rekening.
Zij zorgen er graag voor dat de vrachten van hun klanten op de juiste tijd op de juiste bestemming worden afgeleverd. Zo ontzorgen zij de klanten en kunnen de klanten met hun kernactiviteit bezig zijn, terwijl Trans2000 Logistics ervoor zorgt dat de goederen op tijd en in goede orde bij de afnemers afgeleverd worden.

 

Trans2000 Logistics en maatwerk

Trans2000 Logistics gelooft in maatwerk, daarom werken zij met een groep vervoerders waarop zij kunnen vertrouwen en die, net als zij, kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan.

Talk Today verzorgde de internationale meertalige website van Trans2000 Logistics.

Back To Top