Skip to content

Website Northshore Yachts Holland

Om liefde voor de Lemsteraak en hun 40-jarige jachtbouwervaring te delen, hebben Walter en Clarie Esch-Hillege artdirector Peter de Jong de vormgeving voor de website van hun adviesbedrijf Northshore Yachts Holland laten ontwikkelen.

Talk Today vertaalde dit ontwerp in een responsive WordPress theme, bouwde de website en neemt het technisch onderhoud van de website voor zijn rekening.

De website is volledig gewijd aan de Lemsteraak – een moederschip van de vissersvloot in vroeger dagen- en in het bijzonder de bouw van hun Lemsteraak: Martina Maria. Dit type schepen kenmerkt zich door een groot laadvermogen en de hoge snelheid die gehaald kan worden. Beiden van onschatbare waarde voor een goede bedrijfsvoering. Nu er geen vis meer hoeft te worden vervoerd, biedt dit type schip een zee aan leefruimte en uitstekende zeileigenschappen.

Walter en Clarie delen graag hun kennis en ervaring om een Lemsteraak tot in detail perfect te bouwen en zo te zorgen dat het schip aan alle wensen van de toekomstige eigenaar voldoet. 

Northshore Yachts Holland zorgt als onafhankelijke bemiddelaar voor een deskundige begeleiding tijdens de bouw van een Lemsteraak.

Back To Top