Skip to content

Webshop Ziezo (re)Style

Talk Today heeft voor Ziezo (re)Style een nieuwe webshop gerealiseerd. Ziezo (re)Style levert een grote verscheidenheid aan stijlen: Industrieel, Vintage, Brocante, grenen en retro meubelen.

Naast accessoires zoals kleden, kussens, plaids, vazen en verlichting bieden zij Vintage Gerestylde en Industriële en Retro Meubelen aan.

Zij hebben een uitgebreide collectie met vintage antieke kleinmeubelen/accessoires van de collectie Weldaad en zij zijn gaan samenwerken met AAI made with love. Bijvoorbeeld uit de collectie van Vintage Noon, deze staat voor prachtige vintage en gerecyclede materialen. Er is zo veel mooi bestaand materiaal met een verhaal te vinden, dat zij het niet kunnen laten liggen en willen hergebruiken/verwerken. Voor deze collectie gebruiken zij voornamelijk materialen waar ooit heel veel tijd, aandacht en liefde aan is gegeven en waar zij van vinden dat het een 2de leven verdiend. Op deze manier probeert AAI en zo ook Ziezo(re)Style waar mogelijk duurzaam te zijn. Naast de Vintage meubelen die je geheel naar eigen smaak kan aangeven hoe je deze gerestyled wilt hebben, verkoopt Ziezo(re)Style ook nieuwe retro- en industriele meubelen, zoals industriele tafels, krukjes, stoelen.

Back To Top