Skip to content

Stichting Zomerkind

Vier moeders van meervoudig complex gehandicapte kinderen startten in 2010 Stichting Zomerkind met als uitgangspunt een kinderdagcentrum te realiseren waar voldoende tijd, aandacht en kennis is om deze bijzondere kinderen betere begeleiding en behandeling te bieden. Het kinderdagcentrum moet een prettige omgeving zijn voor ouder en kind, waar beweging en ontwikkeling centraal staan. Kwaliteit is het belangrijkste speerpunt.

Op 12 juni 2013 is het gebouw van Stichting Zomerkind officieel geopend en is het kinderdagcentrum gerealiseerd op de prachtige nieuwe locatie in Nieuw-Beijerland. Kijk voor een foto impressie op de website van Zomerkind.

Met de opening van het nieuwe gebouw is tegelijkertijd de nieuwe website van Zomerkind gelanceerd. Ik ben er trots op dat ik deze nieuwe website heb mogen realiseren. De felle kleuren van de huisstijl en het interieur heb ik toe kunnen passen, waardoor het een rustige en frisse website is geworden. Om het resultaat van de website te bekijken, ga je naar www.zomerkind.nl.

Back To Top