Skip to content

Online videoboodschappen, trending topic

Online video is niet alleen hot & hip, maar wordt in dit digitale tijdperk voor tal van zaken ingezet. Dus niet alleen voor fun, maar ook voor serious business, zoals sollicitaties demonstraties en pitch presentaties. En dat is terug te zien in de statistieken van YouTube, die zijn werkelijk bizar. Elke minuut wordt meer dan 100 uur aan video geüpload. Online video is echt een trending topic.

Een goede video is de ultieme manier om een boodschap over te brengen en (belevings) wereld te delen. Film -de combinatie van bewegend beeld en geluid- zegt zoveel meer dan alleen tekst of een foto.

Online video is een basic tool om online vindbaar en zichtbaar te zijn. YouTube, Vimeo en Vine zijn interactieve platforms die zich richten op sociale interactie: dus hoe meer likes en reacties, hoe beter je wordt gevonden in de zoekresultaten. En hoeveel te meer mensen je boodschap kunnen vernemen. Belangrijk dat die boodschap dan ook goed overkomt.

PitchOnline zorgt dat een videoboodschap kort en krachtig wordt gepresenteerd en gevisualiseerd. Klaar om te delen.

Talk Today vertaalde het ontwerp in een responsive WordPress theme, bouwde de website voor PitchOnline en doet het technisch onderhoud.

Back To Top