Skip to content

Nieuwe website voor Galerie DeBuuT

Sinds de start in 1998 is Galerie DeBuuT in Nieuw-Beijerland onder de kunstliefhebbers en kunstenaars een bekende locatie in de regio Hoeksche Waard en omstreken geworden.

Inmiddels hebben al vele bekende, onbekende en startende kunstenaars hun weg naar deze creatieve en vrolijke galerie gevonden en geëxposeerd. Vele hebben hier letterlijk hun debuut gemaakt en zijn de inmiddels jaarlijkse verkoopexposities van “onder de honderd” vermaard.

Keramiek

Naast het beheer van de galerie is Ton Erwich een ervaren keramist. In de galerie en op deze website kun je zijn prachtige vazen en objecten bekijken en kopen.

Cursus pottenbakken en keramiek

In zijn aanliggende atelierruimte geeft Ton regelmatig cursussen in pottenbakken en keramiek. Cursisten kunnen op verschillende manieren werken met klei en draaien op de schijf.

Website

De website van Galerie DebuuT was aan vernieuwing toe en Talk Today is ook zeer verheugd dat Ton Erwich heeft gevraagd de internet galerie te ontwerpen en te maken. Wanneer je op de afbeelding klikt wordt je automatisch doorverwezen naar de vernieuwde website waar je het werk van verschillende kunstenaars kunt bekijken.

Back To Top