Skip to content

Nieuwe website Bram Roza Festival

Het Bram Roza Festival is een 10-daags Poëzie- en kunstfestival dat jaarlijks, begin september plaatsvindt in Nieuw-Beijerland op het gors achter de molen. Initiatiefnemer was de dichter Bram Roza (1948-2001) die regelmatig dichtersavonden en poeziëfestivals organiseerde op gedenkwaardige locaties in de Hoeksche Waard.

Op vrijdagavond vindt de dichtersavond plaats, het hoogtepunt van het festival Hier komen landelijk bekende dichters voordragen uit eigen werk. Vele bekende maar ook aankomende dichters uit Nederland en Vlaanderen koesterden zich in de warme belangstelling van een volle zaal tijdens het Bram Roza Festival. 

Een ander onderdeel van het festival is de kunstroute op het gors die ieder jaar door kunstenaars uit de eigen en wijde regio wordt opgesteld en vrij toegankelijk is voor publiek. 

Het festival heeft een aantal vaste programma-onderdelen die ieder jaar binnen een ander thema of concept worden aangeboden. Ieder jaar vinden ook nieuwe, originele of unieke activiteiten plaats. Een belangrijk doel van het festival is om kinderen van het basisonderwijs en jongeren van het  Voortgezet Onderwijs in contact te brengen met kunst en kunstuitingen te laten ervaren.

Talk Today ontwierp het responsive WordPress theme, bouwde de website en een ticket reserveringssysteem voor festival en verzorgt het technisch onderhoud.

Back To Top