Skip to content

Het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs gaat online

Het Gilde is opgericht door een aantal enthousiaste gediplomeerde vakmensen met de bedoeling de herkenning van en de erkenning voor de Parket Vakman te vergroten en het op peil houden van het vakmanschap. Het Gilde staat transparantie voor en is geheel onafhankelijk. Met dit Gilde willen de leden zich onderscheiden van de grijze massa metermakers en beunhazen. Zij willen aantonen dat mede door hun opleiding en ervaring het beroep Parketteur een VAK is dat door vakmensen uitgevoerd wordt.

In samenwerking met artdirector Peter de Jong heb ik het CMS voor het gilde kunnen maken. De website van Het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs moet zowel opdrachtgevers als de leden van informatie voorzien. Zo kan een opdrachtgever de dichtstbijzijnde gediplomeerde parketteur bij hem of haar in de buurt vinden door eenvoudig de postcode in te vullen. De leden kunnen, nadat ze zijn ingelogd, via een discussieforum met elkaar overleggen of foto’s uit de beeldbank dowloaden.

Naast verschillende handige modulen is deze website voorzien van een e-mailnieuwsbrief. Deze module kun je zo instellen, dat bij elke nieuw gepubliceerd artikel, automatisch een nieuwsbrief naar de leden wordt gestuurd waardoor iedereen op de hoogte is van de laatste gilde-activiteiten.

Back To Top