Skip to content

De Meeder Group

Al meer dan 100 jaar levert de Meeder Group verse producten wereldwijd. Dankzij de faciliteiten en joint ventures in Europa en daarbuiten kunnen zij de kwaliteit garanderen.

Via de bedrijven Meeder, Meeder Iberica en Meeder Adriatico streven zij ernaar de positie in de cruise- / scheepvaartmarkten te continueren en te consolideren. Dit doen zij door het assortiment verse producten verder in lijn te brengen en uit te breiden op basis van de marktvraag. Meer dan voorheen positioneert de Meeder Group zich als een “allesomvattende” serviceprovider voor wie de klanten centraal staan.

Via Meeder Fresh pakken zij nieuwe markten aan waarbij de focus ligt op het leveren van verse producten buiten Europa. Het doel is ook om een ​​speler te worden in de wereld van grotere catering- en zorgorganisaties.

Tot slot zorgt Meeder Logistics ervoor dat het product op tijd bij de klant wordt afgeleverd. Met hoge eisen aan kwaliteit en voedselveiligheid gebruikten zij een in eigen huis ontwikkelde verpakkings- en transportmethoden. Daarom zijn zij niet alleen in staat om producten in topconditie te leveren, maar ook met de vereiste houdbaarheidskwalificaties.

Talk Today verzorgde de internationale website van de Meeder Group.

Back To Top